Mies ei maksanut muovipussista – varasti ostoskärryt ja otti tatuoinnin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muovipussit ovat tulleet lokakuusta lähtien maksullisiksi Britanniassa, mikä on aiheuttanut ihmisissä uskomattoman paljon närää. Ihmiset eivät halua maksaa viittä penniä muovipusseista, minkä vuoksi he ovat alkaneet varastamaan kaupoista ostoskoreja ja viimepäivinä jopa ostoskärryjä.

26-vuotias Aden Brown ei halunnut ostostensa yhteydessä maksaa Tescolle muovipussista, minkä vuoksi hän oli pakannut ostoksensa ostoskärryyn ja lähtenyt sen kanssa kotiin kaupasta. Ostoskärryn vieminen oli Brownin mielestä hauska kannanotto, joka toi hänelle myös samalla pienen hetken median valokeilassa.

Muistoksi tempauksestaan ja sen aiheuttamasta kohusta mies päätti ottaa itselleen myös tatuoinnin tilanteesta. Mies tatuoi kylkeensä kuvan, jossa tikku-ukko näyttää rauhanmerkkiä ja kävelee ostoskärryjen kanssa. Brown kertoi Metro-lehdelle, että hänellä on jo tarpeeksi vakavia ja merkityksellisiä tatuointeja, minkä vuoksi yksi hauska kuva sopii joukkoon mainiosti. Brown kävi kuitenkin myöhemmin palauttamassa ostoskärryt takaisin myymälään.