Mies tienaa miljoonia Minecraftia pelaamalla – osti tämän luksusasunnon!

Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Captain Sparklez -nimellä paremmin tunnettu 23-vuotias Jordan Maron on tehnyt itsestään miljonäärin pelaamalla. Monen miehen kadehtima unelmiensa elämää elävä Maron osti juuri Metro-lehden mukaan itselleen oman kolmikerroksisen talon Hollywood Hillsin kukkuloilta.

YouTube-tähti Jordan Maron pelaa työkseen Minecraft-peliä ja on kerännyt itselleen lähes yhdeksän miljoonaa seuraajaa. Suuri osa miehen menestyksestä onkin uskollisten seuraajien ansiota, koska heidän avullaan 23-vuotias on saanut tienattua itselleen omaisuuden tekemällä sitä, mitä hän rakastaa.

Maron osti itselleen juuri todella kauniin ja pohjaratkaisultaan erikoisen talon, joka tuli maksamaan nuorelle miehelle lähes viisi miljoonaa dollaria. Asunnosta on todella hienot näkymät, ja jokaisessa kolmessa kerroksessa on kaunis parveke, josta avautuu upeat maisemat. Tyttöystävät eivät yleensä ole mielissään miesten jatkuvasta pelaamisesta, mutta Maronin naiskokelaita pelaaminen tuskin enää häiritsee.

Nicholaspropertygroup
Nicholaspropertygroup
Nicholaspropertygroup
Nicholaspropertygroup
Nicholaspropertygroup
Nicholaspropertygroup
Nicholaspropertygroup
Nicholaspropertygroup
Nicholaspropertygroup
Nicholaspropertygroup