Näin drinkit syntyvät tyylillä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ravintoloissa juomia kaatavat baarimikot joutuvat turhan usein tyytymään nopeatempoiseen drinkkien valmistamiseen ilman sen suurempaa temppuilua. Facebookiin on julkaistu huikea video baarimestarin näyttävästä työskentelemisestä. Tässä on ideaa uudenvuodenaattoon.

Baarimestarit työskentelevät ravintoloissa, pubeissa tai yökerhoissa. Parhaimmillaan he ovat näyttäviä juoma-annoksia loihtivia showmiehiä, joiden hyppysissä syntyy mitä uskomattomampia drinkkejä. Nyt nähdään Jägermeister-drinkkejä tekevä mies.

Hopfenstangerl-niminen baari on julkaissut Facebookissa videokuvaa heidän baarimikkonsa drinkkitaiteiluista. Itävallan Altheimissa sijaitseva anniskeluravintola julkaisi drinkkivideon jouluna, ja se on kerännyt jo kahdeksan miljoonaa katselukertaa ja 150.000 jakoa.

Katso video tästä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat