Popkaunotar Rita Ora huomattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Rita Ora singahti julkisuuteen ja suoraan soittolistojen kärkeen vuonna 2012 julkaistaessaan ensimmäisen albuminsa, mutta sitä ennen hän pyrki maansa edustajaksi Euroviisuihin. Nykyisin Rita on kansainvälinen supertähti.

Eilen Rita kuvattin ollessaan viettämässä joululomaansa Miami Beachilla, jossa hän keikisteli aurinkoisella uimarannalla bikineissä. Ystävänsä Daisy Lowen kanssa lomaileva brittikaunotar näytti nauttivan olostaan täysin rinnoin.

25-vuotias Rita Ora nousi taannoin uutisiin myös romanssihuhujen merkeissä. Hänen kerrotaan deittailevan Blink 182 -yhtyeen rumpali Travis Barkeria. US Weekly -lehden mukaan pari tapasi Power 106 All Star -pelissä Los Angelesissa, ja ovat viihtyneet toistensa seurassa siitä lähtien tiiviisti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash