Vuoden tyylikkäin seksiväline? Sopii vaikka kaulaan roikkumaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksivälinemarkkinat kehittyvät jatkuvasti. Nykyisin on saatavilla korumaisia luomuksia hetken nautintoa tuottamaan. Yksi tyylikkäimmistä vibraattoreista on nimeltään Crave Vesper, ja se sopii vaikkapa riipukseksi.

Vahvalla värinällä varustettu Vesper-vibraattori on elegantti ja kaunis. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sauva on kuin pieni riipus, jonka voi ladata USB-kaapelilla. Aistikas nautinto ei katso aikaa tai paikkaa – riipus kulkee mukana kaikkialla.

Vibraattori on noin 9,5 senttimetriä pitkä ja se mukana tulee 66-senttinen ketju. Seksivälineellä on hintaa noin 60 euroa. Se toimii yhdellä latauskerralla 40-90 minuuttia, riippuen käyttöasteesta. Vesperiä on saatavilla myös kultaisena, mutta tällöin sen hinta kaksinkertaistuu.

Kuva, jonka lovecrave (@lovecrave) julkaisi

Kuva, jonka lovecrave (@lovecrave) julkaisi