Krapulaklinikka avattiin Australiassa: ”Suonensisäistä nesteytystä”

Terveys Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Sydneyssä juhliville ihmisille on tarjoutunut mahdollisuus hakeutua yksityiselle klinikalle hoitamaan krapulaansa. Klinikan perustajien mukaan hoito on ensiluokkaista ja heidän hoidoissaan potilas toipuu krapulastaan puolessa tunnissa.

Klinikan perustaja Max Petro kertoi 3News NZ -uutiskanavan haastattelussa, että potilaita hoidetaan muun muassa suonensisäisellä nesteytyksellä. Tunnin ajan potilasta nesteytetään vitamiinirikkaalla liuksella. Petron mukaan hoidon jälkeen keho on palautunut ja energinen.

Lisähintaan potilaat voivat saada myös happihoitoa ja lisävitamiineja. Hoidot kustantavat 90-140 euroa riippuen siitä, mitä hoitoja potilas haluaa. Max totesi, että klinikka on tarkoitettu erityisesti henkilöille, jotka ovat niin pahassa krapulassa, etteivät he meinaa päästä sängystä ylös.

Max paljasti, että monet potilaista ovat henkilöitä, jotka ovat juoneet liikaa vanhasta tottumuksesta. Ikääntyessä keho ei enää kykene käsittelemään samaa alkoholimäärää kuin nuorempana ja palautuminen on hidasta. Klinikalla krapulasta pääsee eroon nopeasti. Max kertoi, että klinikalla ei tarjoilla alkoholia, joten ”korjaussarjat” eivät kuulu hoitovaihtoehtoihin.