20-vuotiaiden neuvot krapulaan – toimivat takuulla!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juhlimisen jälkeisen krapulan hoitokeinona toimii yleensä vesi, ravitseva ruoka, lepo ja päänsärkylääkkeet. Monilla on kuitenkin omia erikoisia konsteja, jotka toimivat heidän mukaansa krapulaan kuin ihmelääkkeet.

Elite Daily listasi noin 20-vuotiaiden henkilöiden kertomia niksejä siihen miten krapula nujerretaan parhaiten.

1. Hyviä rasvoja ja kävelylenkki

Emily juo ison lasillisen vettä ja syö aamupalaksi kokojyväbagelin, jonka päällä on avokadoa, suolaa ja pippuria. Tämän jälkeen hän lepää hetken ja yrittää saada itsensä ylös pitkälle, mutta rauhalliselle kävelylenkille.

2. Hikoile krapula ulos

Ashley-niminen nuori nainen pakottaa itsensä hikoilemaan ja treenaamaan. Hänestä tuntuu, että jo pienikin hikoileminen auttaa alkoholin poistumiseen ja normaalin olon saamiseen.

3. Valmistele krapulaa

Eric-niminen mies valmistelee ja hoitaa seuraavan päivän krapulaa jo edellisenä päivänä. Hän syö ennen alkoholin juomista ja toisen kerran ennen nukkumaan menoa. Mies juo vettä tai urheilujuomaa, jonka kanssa ottaa yhden päänsärkylääkkeen. Aamulla hedelmä- tai marjasmoothie parantaa pahan olon.

4. Thamaalainen ruoka

Alexandra yrittää nukkua niin myöhään kuin mahdollista, minkä jälkeen hän suuntaa thaimaalaiseen ravintolaan hakemaan mausteista ruokaa.

5. Viinietikka

Viinietikka tuntuisi tepsivän Nina-nimisen naisen pahaan oloon joka kerta. Hän laittaa balsamicoa leivälle ja salaattiin. Viinietikan hapokkuus poistaa naisen mukaan kuvottavan olon vatsasta.

Nuorten antamat neuvot eivät luonnollisestikaan toimi kaikille, mutta hädässä kaikki keinot ovat sallittuja ja kaikkea kannattaa kokeilla. Paras ja takuuvarmin keino krapulan välttämiseen on kuitenkin se, että ei juo alkoholia lainkaan.