Hayden Panettiere kärsi synnytyksen jälkeisestä masennuksesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Hayden Panettiere on avautunut lehdille siitä, miten vaikeaa synnytyksen jälkeinen aika oli hänelle. 26-vuotias Panettiere sai vuosi sitten lapsen nyrkkeilijä Wladimir Klitschkon kanssa. Nainen on nyt paljastanut kärsineensä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta.

Panettiere näyttelee Nashville-televisiosarjassa Juliette Barnes -nimistä kantrilaulajaa, joka kärsii vakavasta synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Nyt Panettiere on kertonyt sairastuneensa masennukseen oikeassa elämässä myös itse.

Näyttelijätär hakeutui klinikalle hoitoon kolme kuukautta sitten huomattuaan, että hän tarvitsee masennukseensa ammattiauttajaa. Vuoden täyttäneen Kaya-tyttären äiti vaikuttaa nyt paljon onnellisemmalta nujerrettuaan synnytyksen jälkeisen masennuksen.

Näyttelijätär kertoi olevansa ylpeä itsestään pystyessään toimia monille muille äideille esimerkkinä. Panettieren mielestä on tärkeää, että naiset ymmärtäisivät ja uskaltaisivat hakeutua hoitoon synnytyksen jälkeen jos heistä tuntuu siltä, että he eivät selviä yksin.