Hyvästi nutturat – nyt tulevat miesletit!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nutturat olivat viime vuoden hiustrendi miesten keskuudessa. Koska muoti seuraa aina hiusten pituuskasvua, voidaan nutturaa varten kasvatetut suortuvat sitoa jatkossa näyttäville leteille. Nyt tehdään näyttäviä kampauksia miesten hiuksiin.

Miesletit ovat tämän vuoden juttu. Miesten hiukset sidotaan pään päälle näyttäville leteille, jotka muistuttavat viikinkien ja Tolkienin tarinoiden satuhahmojen kampauksia. Leteistä näyttävimmät vaativat sorminäppäryyttä ja näpertämisen taitoa.

Miesten letit kannattaa kuitenkin pitää tyylikkäinä ja maskuliinisina, mikäli ei halua luoda hempeää yleiskuvaa. Kampaukset on usein laitettu vain päälaelle, koska tyyliin kuuluu kaljut tai lyhyemmillä suortuvilla varustetut päänsivut. Lettien tekoa voi opetella esimerkiksi YouTube-videoiden avulla.

Kuva, jonka oxique (@oxique) julkaisi