84-vuotias yllätti vaimonsa – pysäyttävä rakkaudenosoitus pilvenpiirtäjässä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

84-vuotias kiinalaismies on yllättänyt 83-vuotiaan vaimonsa ihastuttavalla tavalla Hangzhoun kaupungissa. Mies oli varannut pariskunnalle hotellihuoneen ja koristellut sen tunnelmallisesti parin 67-vuotishääpäivän kunniaksi.

People’s Daily Online -sivuston mukaan romanttisen hotelliyön lisäksi mies oli järjestänyt vaimolleen julkisen rakkaudenosoituksen. Hän oli nimittäin sopinut hotellin johdon kanssa, että pilvenpiirtäjän seinään valaistaisiin vaimolle osoitettu viesti: ”I love U”.

Hotelli suostui miehen tempaukseen ja he pitivät yhteensä 220 hotellihuonetta varattuna vanhukselle, jotta huoneiden valoilla voitaisiin kirjoittaa viesti hotellin seinään.

Romantikon tempaukseen osallistui hotellin henkilökunnan lisäksi pariskunnan perhe. Yhteistyöllä miehen toive onnistuttiin toteuttamaan. Kun miehen vaimo näki viestin, hän liikuttui kyyneliin. Mies ei ole paljastanut kuinka paljon yllätys tuli maksamaan, mutta on selvää, että hän panosti suurella kädellä tehdäkseen vaimonsa onnelliseksi.