Bella Thorne kuherteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Bella Thorne on tullut tunnetuksi näyttelijänä, laulajana ja mallina. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintyä jo yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa, ja parhaiten hänet tunnetaan Disneyn Shake It Up -sarjasta.

Nyt nuori kaunotar on kuvattu kuhertelemassa lomallaan Meksikossa. Bella ja hänen poikaystävänsä Gregg Sulkin viettävät parhaillaan romanttista lomaa, eivätkä he kyenneet pitämään näppejään erossa toisistaan edes hotellin uima-altaalla.

18-vuotias Bella Thorne nousi taannoin otsikoihin julkaisemalla yhteiskuvia Pamela Andersonin pojan Brandonin kanssa. Bella ja Brandon ovat molemmat jakaneet sosiaalisessa mediassa kuvia toisistaan ja vaikuttaisi siltä, että pari deittailee. Brandon Lee on Pamela Andersonin ja Mötley Cruen jäsenen Tommy Leen poika.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash