Popkaunotar estottomassa asussa – halkio vyötärölle saakka

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Los Angelesissa järjestetyssä musiikkialan Grammy-palkintogaalassa nähtiin jälleen kaunista pukuloistoa ja erikoisia asuvalintoja, kun kuuluisat poptähdet ja musiikkialan kovimmat tekijät astelivat punaista mattoa pitkin gaalaan. Yksi illan yllättäjistä oli pukunsa puolesta Ciara.

30-vuotias Ciara asteli punaiselle matolle todella näyttävässä puvussa, joka ei jättänyt juuri mitään arvailujen varaan. Puvussa oli koko jalan paljastava halkio, joka nousi ylös lähes vyötärölle saakka. Myös asun selkäpuoli oli kokonaan avoin ja etuosan kangaskaistaleet kiinnittyivät vain niskan takaa asuun.

Ciara on viimeaikoina ollut miehensä Russell Wilsonin kanssa uutisotsikoissa, joissa on lähinnä puitu sitä, miten seksikäs pari pystyy elämään selibaatissa. Selibaatista ja siveellisestä elämäntyylistä huolimatta poptähti pukeutuu mielellään vietteleviin ja näyttäviin asuihin, jotka tihkuvat seksiä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash