JVG tulevista areenakeikoista: ”Nyt pitää jopa vähän ryhtyä miettimään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jare & VilleGalle, tutummin JVG, on noussut muutamassa vuodessa Suomen suosituimmaksi parivaljakoksi, jonka hitit täyttävät radioaallot päivä toisensa jälkeen. Toukokuun lopussa JVG nousee kaksi kertaa Hartwall Areenan lavalle, ja sen jälkeen vuorossa on kiireinen keikkakesä. Stara tapasi parivaljakon backstagella Vaasassa.

Polar Sound Festivaleilla perjantain pääesiintyjänä nähty JVG valmistautuu parhaillaan jo Hartwall Areenan ponnistukseen, ja siihen vaaditaan merkittävästi enemmän panoksia kuin tavalliseen keikkaan.

– Ollaan oltu Jaren kanssa tähän saakka vähän sellaisella fiilispohjalla, eli että tullaan paikalle vartti ennen ja mennään heittään fiiliksellä keikkaa. Nyt pitää jopa vähän ryhtyä miettimään, että mitä siellä tekee. Pientä tanssimuuvia ja kaikennäköistä, VilleGalle kertoi Staralle.

– Kyllähän se on ihan eri juttu ja siistiä myös muutenkin, että pääsee vähän keskittymään siihen hommaan ja kehittämään sitä. Siitä on sit hyvä lähteä festareille, kun se setti on jiirissä ja saadaan siitä hyvä startti. Kyllä se tulee olemaan meille tärkeä juttu, VilleGalle jatkoi.

Nouseminen areenakokoiselle lavalle on vain alkusoittoa, sillä sen jälkeen vuorossa on vielä kesän tiivis Paluu tulevaisuuteen -keikkakiertue.

– Erittäin hyvältä näyttää. Kyllä siellä alkaa kaikki isot festarit olemaan. Viime kesänä kelattiin, että nyt ollaan hyvin festareilla, mutta aina vedettiin joku perjantain viiden slotti, Jare kertoi Staralle.

– Nyt ehkä päästään vähän pimeämmälläkin vetää. Hartwallille saadaan nyt tehtyä setti kondikseen ja kaikki visuaalit kuntoon, niin jos olisi tänä kesänä vähän myöhäisempiä slotteja, niin saadaan visuaalitkin paremmin käyttöön. Hyvältä näyttää, Jare lisäsi.