Merileijonalle annettiin selfiekeppi – ihastuttava seuraus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selfiekeppejään julkisilla paikoilla huitovat ihmiset saavat harvemmin kanssaeläjien sympatiaa. Itsensä kuvaamisen apuvälineeksi tarkoitettua keppiä mukanaan kantava merileijona saattaa sen sijaan herättää ihastusta kovimmissakin selfiesauvojen vihaajissa.

Aquarium of the Pacific -merieläinpuistossa kuvatulla videolla Milo-merileijona on saanut ikioman selfiekepin. Eläimelle on annettu GoPro-kameralla varustettu sauva, jota se kuljettaa hampaissaan uidessaan altaansa syvyyksiin ja takaisin pinnalle.

Selfiekepin antoi merileijonalle merieläinpuistossa vapaahetoisena työskentelevä Hugh Ryono. Hän kertoo blogissaan halunneensa tietää miltä merileijonan uinti näyttäisi samanlaisesta selfiesauva-perspektiivistä, jollaisesta surffaajien ja muiden urheilijoiden suorituksia on totuttu katselemaan videoilla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat