MTV antautui Jaajolle – Saturday Night Live siirretään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat viime aikoina ihmetelleet televisiokanavien halua esittää suosittuja ohjelmia samaan aikaan eri kanavilla, koska silloin katsojat voivat aktiivisesti seurata vain yhtä ohjelmaa. Kaksi jaksoa tähän mennessä nähty Saturday Night Live on kärsinyt katsojakadosta.

Stara Gallup
Stara Gallup

Stara kysyi eilen lukijoiltaan mitä viihdeohjelmaa he mieluiten katsovat lauantai-iltaisin kello 20.00 alkavalla ohjelmapaikalla. Jaajo Linnonmaan isännöimä Haluatko miljonääriksi? oli Staran gallupissa lauantai-illan ylivoimainen suosikki 72 prosentin äänisaaliillaan. SNL kiinnosti vain 10 prosenttia vastanneista jääden muun muassa Mertaranta ja legendat -ohjelmalle.

Tänään MTV ilmoitti, että se muuttaa Saturday Night Live -ohjelmansa alkamisaikaa jo ensi lauantaina 20. helmikuuta. Jatkossa ohjelma alkaa tuntia myöhemmin, lauantaisin kello 21.00.

– Uskomme, että uusi esityspaikka toimii ohjelman kannalta parhaalla mahdollisella tavalla ja se saa sitä kautta uusia katsojia, sisältöjohtaja Marko Karvo perustelee muutosta.