Samaan aikaan Venäjällä – lehmä matkusti auton takapenkillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläisten kuvaamat liikennevideot saavat ihmiset pyörittelemään päätään kerta toisensa jälkeen. Nyt pääsemme nauttimaan taltoinnista, joka todistaa jälleen kerran, että naapurimaamme liikennekulttuuri on vertaansa vailla.

Videolla on asfalttitiellä kiitävä vihreä ZAZ-merkkinen auto, ja kun auton takapenkille katsoo oikein tarkasti, voi siellä nähdä nautaeläimen. Lehmä on tungettu henkilöautoon ilmeisesti liikuttamistarkoituksessa.

Autolla kuljettaminen on varmasti nopeampaa, koska eläimen kävelynopeus ei vastaa moottoriajoneuvon tahtia. Voimme vain arvailla syytä lehmän tarkoitukselle takapenkillä. Videon on julkaissut Made in CCCP -Facebook-sivu. Videon kuvaajilla on ainakin hauskaa, niin varmasti myös katsojilla.

PÄIVITYS: Auton merkki korjattu Ladasta ZAZiksi.

Это же надо додуматься

Posted by Made in CCCP on Tuesday, February 16, 2016