Seksileikki käsiraudoissa päättyi todella nolosti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pariskunnat voivat venyttää rajojaan makuuhuoneen puolella esimerkiksi erilaisten seksivälineiden avulla. Arkansasin Little Rockissa asuva Dustin Taylor oli irstaillut tyttöystävänsä kanssa käsirautoja apuna käyttäen. Valitettavasti he hävittivät avaimen.

Pariskunta oli käyttänyt käsirautoja perjantai-iltana, ja lopulta heidän oli pakko soittaa poliisi avuksi seuraavana päivänä. 21-vuotias Taylor oli kertonut nolosta tapauksesta ja paikalle saapunut virkavalta auttoi hädässä. Samalla he tekivät rutiinitarkastuksen Taylorin rikosrekisteriin.

Yllättäen selvisi, että soittajasta olikin annettu aiemmin pidätysmääräys, Huffington Post uutisoi. Valitettavasti miehen käsiraudaton onni oli hetkellistä, sillä poliisit pidättivät Taylorin ja veivät putkaan – tällä kertaa virkavallan omistamissa käsiraudoissa.