Kim Kardashian paljasti rintavakonsa salaisuuden – ilman paitaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juhlavien tapahtumien ja gaalojen punaisella matolla nähdään usein pukuja, joissa naiset paljastavat koko selkänsä tai esittelevät rintavakoaan. Kim Kardashian julkaisi itsestään kuvan, jossa nähdään miten hänen rintansa pysyvät paikoillaan iltamekossa teipin avulla.

Pitkälle napaan asti uurretut rintavaot ovat iltapuvuissa näyttävä yksityiskohta, mutta ne saattavat tuottaa vaikeuksia rintaville naisille, koska niiden alle ei pysty laittamaan rintaliivejä. Kim Kardashianin julkaisemassa kuvassa kuitenkin nähdään miten ylös teipatut rinnat pysyvät koostaan huolimatta tukevasti paikoillaan.

Rintojen teippaaminen on monille naisille tuttu kikka, jonka avulla rinnat saadaan pysymään paikoillaan kauniissa iltapuvuissa ilman rintaliivejä. Moni saattaa siitä huolimatta välillä ihmetellä miten isorintaisten tähtien rinnat voidaan saada pysymään kohotettuina. Kardashianin kuvan perusteella teippi toimii myös hänen kohdallaan kunhan sitä on vain tarpeeksi.