Poliisille hälytys ammuskelusta – tuskin pystyivät pidättelemään nauruaan perillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Montanassa sijaitsevan Great Fallsin poliisit vastaanottivat sunnuntaina 14. helmikuuta hätäpuhelun. Sen mukaan paikallisesta kotitalosta kantautui ampuma-aseen ääniä ja huutoja.

Toinen soittaja neuvoi viranomaisia paikantamaan talon, josta äänet kuuluivat. Great Falls Tribune -lehden mukaan poliisit piirittivät rakennuksen, jonka sisältä kuului nyt kovaäänistä puhetta. Pian tilanteen todellinen luonne paljastui viranomaisille.

Talossa asuva perhe oli vain katsovassa The Walking Dead -sarjan uutta jaksoa suurella äänenvoimakkuudella ja ikkunat auki. Poliisit totesivat nopeasti kaikkien perheenjäsenten olevan kunnossa ja tilanteen olevan hallinnassa. Tapauksesta ei tehty lainkaan rikosilmoitusta, eikä ketään välikohtaukseen osallisesta syytetä lain rikkomisesta.