Ruka Spring Break levittäytyy Rukalla

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Nyt jo 11. kertaa suksi- ja lautakansaa Rukalle kutsuva Suomen suurin ja vanhin rinnefestivaali Spring Break 2016 järjestetään tänä vuonna 21. – 24. huhtikuuta. Spring Break tarjoaa perinteisesti rennonletkeää viihdettä ja liikkumista lumella. Tapahtuma leviää tänä vuonna molemmille puolille tunturia.

– Opiskelijoiden rinneriehasta alkunsa saanut Spring Break on vakiinnuttanut paikkansa kesän festarikauden starttina, sanoo Mika Andersson Soul Productions Oy:stä.

Lauantaina tapahtuva Spring Break Poker Ride on Rukan kokoinen pokeripöytä: suksilla tai laudalla haetaan viisi rastia ja pelikortit. Paras käsi palkitaan Pisteen terassilla tuhannen euron arvoisella lahjakortilla. Samanarvoinen lahjakortti on jaossa myös perjantain leikkimielisessä Banked Slalom -kisassa, jossa laskijat ottavat mittaa sekuntikellosta kallistettujen käännösten radalla. Nopeimmat suoritukset palkitaan, mutta päivän pääpotti arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

CageRiders-stuntryhmä puolestaan toteuttaa perjantaina ja lauantaina henkeäsalpaavat surmanajonäytökset Bistron edustalle kohoavassa maailman suurimmassa surmanajopallossa. Ja tunturissa kun ollaan, kokoonnutaan tietysti parkkisessareille. Rukan parkkitiimin ja Battery Sistersin laskijat ovat mukana sessaamassa Suomen parhaimmassa parkissa.

Rukan Spring Breakin esiintyjäkattaukseen on vahvistunut Sanni, Reino Nordin, Steve´n´Seagulls, Gasellit, Electric Beat Orgy, HeavyWeight Dj´s ja OuSnap. Päiväesiintyjät nousevat Bistron ja Pisteen terasseille, missä juhlitaan myös afterskiit. Iltabileet pidetään Pisteessä sekä Rantasipin Rukahovi- ja Tellu Night Club -ravintoloissa.