Vanessa Hudgens paljasti synkän puolensa? Poliisi tutkii rikosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanessa Hudgens ja hänen poikaystävänsä viettivät ystävänpäiväviikonloppua romanttisissa merkeissä upeista kalliomuodostelmista tunnetussa Arizonan Sedonassa. Nyt viranomaiset epäilevät kaksikon syyllistyneen vandalismiin matkallaan.

Rakastavaiset olivat kaivertaneet kallion pintaan omat nimensä ja sydämen. Vanessa Hudgens jakoi sittemmin jo poistetun kuvan kaiverruksesta Instagramiin. Nyt paikalliset puistonvartijat tutkivat, ovatko Hudgens ja hänen poikaystävänsä syyllistyneet rikokseen.

Luonnonpuiston kalliot lasketaan valtion omaisuudeksi, ja näin ollen niiden vahingoittaminen on lainvastaista. TMZ-julkaisun mukaan maksimirangaistus rikoksesta on 5.000 dollarin sakot ja kuusi kuukautta vankeutta. Vanessa ja hänen poikaystävänsä selvinnevät tapauksesta sakkorangaistuksin.