Kolari maantiellä – alaraajoista halvaantunut narkomaani kuskina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

50-vuotias huumeriippuvainen Roy Story ei ole koskaan omistanut ajokorttia. Mies ei saisi tai edes pystyisi ajamaan autoa, koska hän on halvaantunut vyötäröstä alaspäin, mutta se ei ole kuitenkaan estänyt Storya ajamasta omaa autoaan. Erään pidemmän matkan päätteeksi mies kolaroi ja jäi viimein kiinni.

Story oli tuunannut laittomasti hänen omaa autoaan niin, että hän pystyi ohjaamaan polkimia kahden kepin avulla. Story oli sitonut yhden metallikepin johdolla kiinni kaasuun, ja sitonut metallisen roskien keräämiseen käytetyn kepin johdolla kiinni jarruun. Mies oli luultavasti ajellut autollaan tällä tavoin aiemminkin, mutta jäi tällä kerralla kiinni menettäessään autonsa hallinnan.

Story menetti liikenteessä autonsa hallinnan ja törmäsi kahden muun auton kanssa tiellä, minkä jälkeen poliisi oli saanut hänet kiinni ja huomannut, että mies ei ollut miltään osin ajokunnossa. Story oli Mirror-lehden mukaan ajanut ystävänsä kanssa Lontoosta Bristoliin ja ehtinyt erikoisen mekanisminsa avulla taittamaan matkaa jo lähes 200 kilometriä ennen kuin hän ajoi kolarin ja jäi kiinni.