Homovastainen protesti pieleen – keräsi vahingossa rahaa homoseksuaaleille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Homovastaisesta kampanjoinnista tunnettu Stop Safe Schools Coalition -ryhmä on epäonnistunut viimeisimmässä protestitempauksessaan Victoriassa, Australiassa. Homovastainen ryhmä nimittäin keräsi vahingossa sateenkaarijärjestölle valtavan määrän rahaa.

Ryhmän tavoitteena oli estää nuoria opiskelijoita osallistumasta Same Sex Gender Diverse -tanssijaisiin. Niinpä homovastaisen ryhmän jäsenet päättivät ostaa hyväntekeväisyystapahtuman kaikki pääsyliput, jotta kukaan halukkaista ei pääsisi osallistumaan juhliin.

Ilmeisesti homovastainen ryhmä ei ollut perehtynyt tarpeeksi tapahtuman tietoihin, sillä kaikki liput, joita ryhmän jäsenet olivat ostaneet olivat lahjoituksia järjestölle.

Metro-lehden mukaan ostettujen lippujen ansiosta sateenkaarijärjestö kykeni tarjoamaan ilmaislippuja niille nuorukaisille, kenellä ei olisi ollut varaa pääsylippuun. Tänä vuonna ilmaislippuja jaettiin ennätysmäärä ja kiitos siitä kuuluu tapahtumaa tukeneelle homovastaiselle ryhmälle.