Hotellibisneksen uusi buumi – tuntiveloitteiset huoneet hitiksi

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet suurkaupungeissa sijaitsevista hotelleista ovat alkaneet houkutella asiakkaita tarjoamalla päiväsaikaan tuntiveloitteisia hotellihuoneita. Monet päivällä varattavista huoneista ovat jopa 80 prosenttia halvempia kuin vuorokausiveloitteiset huoneet.

Niinpä niistä onkin tullut viime aikoina hitti etenkin turistien keskuudessa. Daily Mail -lehden mukaan tuntihuoneet olivat aiemmin vain lemmenkipeiden pariskuntien suosiossa, mutta nyt huoneet menevät kaupaksi myös monille turisteille, jotka haluavat esimerkiksi levähtää kesken päivän.

Sen lisäksi lentomatkustajat, jotka odottavat siirtolentojaan varaavat hotellihuoneita tunneiksi kerrallaan.

Hotellit veloittavat asiakkailta hinnan huoneen käytön mukaan. Hotellit, jotka ovat lähteneet mukaan tuntiveloituksiin ovat kasvattaneet suosiotaan räjähdysmäisesti viime aikoina. Päivähotelleille on myös avattu omia hakusivustoja, kuten dayuse.com.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat