Katie Pricen yllättävä muodonmuutos – uusi naisellinen tyyli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähtenä ja kurvikkaana povipommena tunnettu Katie Price on muuttanut tyyliään vähitellen hieman luonnollisempaan ja aikuismaisempaan suuntaan. Ensimmäinen muutos oli silikonitäytteiden vaihtaminen pienempään kuppikokoon ja hiuslisäkkeiden poisto, joiden jälkeen muodonmuutos jatkui.

Nyt povipommi on leikkauttanut itselleen naisellisemman hiusmallin. 37-vuotias äiti leikkautti puolipitkän ja latvasta tasaisen bob-mallin hiuksiinsa. Price ei ehtinyt nauttimaan uudesta hiusmallista kauaakaan ennen kuin hän jo päättikin leikata kutrinsa vieläkin lyhyemmiksi. Eilen Katie kuvattiin poistumassa ITV-kanavan Loose Women -ohjelman studioilta.

Katie Price on julkaissut Instagram-tilillään kuvia uudesta hiustyylistään, joka on naisellinen ja lyhyt polkkamalli. Price kauhistelee kuvassaan, että hänen hiuksensa eivät ole ikinä olleet näin lyhyet. Nähtäväksi jää pysyykö hiustyyli lyhyenä vai alkaako Price käyttämään jälleen pidennyksiä kaivatessaan pitkiä hiuksiaan takaisin.

Splash
Splash
Splash
Splash

Chop chop ?

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi

Omg @itsdash has cut my hair shorter ??

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi

Omg never been this short ?? lucky I trust @itsdash

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi

New Pricey ?? @itsdash

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi