Mickey Rourke pilasi kasvonsa – ei kovin mairitteleva näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valkokankaille muutama jokunen vosi sitten palannut Mickey Rourke nähtiin taannoin myös The Expendables -elokuvassa yhdessä monien vanhojen tuttujen toimintatähtien kanssa. Mies tunnetaan myös siitä, että on pilannut kasvonsa liiallisilla kauneusleikkauksilla.

Eilen Mickey Rourke kuvattiin Beverly Hillsissä ulkoiluttamassa lemmikkikoiraansa. Samalla selvisi, että Rourken parin vuoden takaiset kasvojen pieleen menneiden operaatioiden korjausleikkaukset eivät ilmeisesti olleet tuottaneet haluttuja tuloksia.

The Wrestler -elokuvan pääroolinsa myötä näyttävän paluun valkokankaille tehnyt näyttelijä Mickey Rourke on sittemmin tähdittänyt myös muun muassa Iron Man 2 -elokuvaa. Elokuvan kuvausten jälkeen hän paljasti lehdistölle, ettei vielä kuvauksissa edes tiennyt mistä koko elokuva kertoo.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat