Pikkupoika matki radion suosikkijuontajaa – vakuuttava tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khaled Mohamed Khaled tunnetaan paremmin taiteilijanimellään DJ Khaled. DJ Khaled on amerikkalainen tuottaja, dj ja niin persoonallinen radiojuontaja, että oli vain ajan kysymys, koska joku alkoi tekemään hänestä parodiaa.

Nyt taitava pikkupoika näyttää, miltä DJ Khaledin letkautukset kuulostaisivat lapsen suusta. All Def Digital on julkaissut hulvattoman videon, jossa lapsi elää omaa arkeaan ja tavallista elämäänsä DJ Khaledin asenteella. Poika on opetellut joitakin radiopersoonan sanomia elämänviisauksia ulkoa ja esittää ne sellaisella tunteella, että häntä voisi luulla kokeneeksi motivaatiopuhujaksi.

Hauskojen vitsien lisäksi DJ Khaled antaa myös viisaita elämänohjeita seuraajilleen Instagram- ja Snapchat-tileillään. Poika on omaksunut radiojuontajan puhetavan ja olemuksen niin yksityiskohtaisesti, että uskottavasti aikuista miestä käskyttävä pikkupoika ei voi olla nostamatta katsojalle hymyä huulille.