Samantha Hoopesin etumus pääosassa julkkisbileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain Pennsylvaniasta kotoisin oleva mallikaunotar Samantha Hoopes tunnetaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron 50-vuotisjuhlanumerosta ja Maxim-miestenlehden sivuilta. Viime aikoina hän on alkanut saada jalansijaa julkkismaailmassa.

Eilen Yhdysvaltojen Floridassa järjestettiin supermallien kansoittama Sports Illustrated Swimsuit 2016 -juhla, jossa myös Hoopes oli paikalla. Hänen asunsa oli yksi illan näyttävimmistä.

Samantha Hoopes valittiin Maxim-lehdessä maailman 18. kuumimmaksi naiseksi vuonna 2014. Mallintöiden lisäksi Elite LA:n ja Select Model Management Londonin listoilla oleva neitokainen on opiskellut liiketaloutta ja kinesiologiaa Penn Staten yliopistossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash