Eläintenhoitajat antoivat saukolle housut – traaginen seuraus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadan Calgary Zoo -eläintarhassa on surtu Logan-saukon yllättävää poismenoa. 12-vuotias saukko oli löydetty sen aitauksesta kuolleena. Työntekijöiden mukaan saukko oli hukkunut jäätyään jumiin uima-altaassa olleiden housujen punttiin.

Eläintarhassa on tutkittu saukon kuolemaan johtaneita syitä, Calgary Herald -lehti raportoi. Kahta työntekijää on nuhdeltu siitä, että he ovat antaneet Loganille housut ja muita vaatekappaleita. Logan oli kuljettanut housut altaaseen kohtalokkain seurauksin.

Työntekijät ovat saaneet pitää työpaikkansa. Toistaiseksi eläintarha ei ole paljastanut, minkä takia työntekijät olivat antaneet vaatteitaan saukolle. Calgary Zoo -eläintarha aikoo käyttää Loganin traagista tapausta esimerkkinä koulutuksissa, joissa käsitellään tarhan turvallisuutta.