Superrikas nyrkkeilytähti ihastui teinityttöön – 19 vuoden ikäero!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannissa kiertueella ollut nyrkkeilytähti Floyd Mayweather on ihastunut palavasti 19-vuotiaaseen vaatemyyjään. New Look -liikkeessä työskentelevä Rmarni Eliss tapasi nyrkkeilijän fanitapaamisessa Cannockissa, Englannissa.

Pariskunnan välillä kipinöi ja 38-vuotias nyrkkeilijätähti alkoi pitää Elissiin yhteyttä. Daily Mail -lehden mukaan tuttavuus on syventynyt ihastukseksi ja Mayweather on lennättänyt Rmarnin luokseen yksityiskoneellaan.

Viime aikoina Eliss on julkaissut Instagramissa useita kuvia ja videoita, joissa hän esiintyy nyrkkeilijän kanssa. Kaunotar on viihtynyt miehen seurassa New Yorkissa ja Los Angelesissa. Nuori kaunokainen on päässyt nauttimaan luksuselämästä, josta monet haaveilevat. Englannissa yksinhuoltajaäitinsä kanssa asuva vaatemyyjä on kuin tosielämän tuhkimo.

Jet life ?

Kuva, jonka @rmarni julkaisi

I love to dress up #tmt tonight @floydmayweather

Kuva, jonka @rmarni julkaisi

@floydmayweather made me and my fam feel so comfortable ? Thankyou ❤️

Video, jonka @rmarni julkaisi