Justin Bieberillä salainen ase gaalassa – suloinen pikkuveli mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Los Angelesissa vietettiin 15. helmikuuta musiikkialan Grammy-palkintogaalaa. Tilaisuuden juhlavasta luonteesta johtuen paikalla nähtiin kauniita ja näyttäviä asuja, jotka saivat valokuvaajat napsimaan kuvia sarjatulella.

Justin Bieberillä oli mukanaan kuitenkin salainen ase, minkä vuoksi huomio kiinnittyi häneen säkenöivien laulajakaunottarien sijaan.

Justin Bieber saapui hurmaavan Jaxon-nimisen pikkuveljensä kanssa gaalaan. Kuusivuotiaalla Jaxon-pojalla oli upea musta puku yllään, mikä sai varmasti jokaisen huokailemaan ihastuksesta. Pikkuveljellä oli myös Justinin kanssa samalla tavalla leikatut hiukset, mikä lisäsi veljeskaksikon söpöyttä entisestään.

Pikkuveli Jaxon otti punaisella matolla poseeraamisen tosissaan. Poika otti vakavan ilmeen kasvoilleen ja katsoi tuimasti kameroita kohti, mutta jekkumainen isoveli yritti kuitenkin pilata täydellisen kuvan tönimällä ja kutittelemalla Jaxonia. Pikkuveljestä tulee epäilemättä vielä vähintäänkin yhtä suosittu kuin Justinista.

Splash
Splash
Splash
Splash