Mies pelkää kuollakseen murtovarkaita – vuorasi talonsa metalliaidalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Murtovarkaita pelkäävä kiinalaismies on suojannut kotinsa paksulla metalliaidalla Yantaisssa, Shangongissa. Mies on päättänyt turvata talonsa peittämällä sen kokonaan paksuilla metallitangoilla, sisäänkäyntiä lukuun ottamatta.

People’s Daily Online -sivuston mukaan mies on kärsinyt pitkään murtovarkaiden pelosta ja hän on jopa vainoharhaisen pelokas sen suhteen, että joku haluaisi murtautua hänen taloonsa. Miehen projekti on kuitenkin jäänyt kesken, sillä hän ole keksinyt sopivaa suojaa ulko-ovelleen.

Vaikka miehen talo on kuin vankila, kokee asukas olonsa siellä turvalliseksi. Kuvat metalliaidalla suojatusta talosta ovat levinneeet sosiaalisessa mediassa. Monet ovat pohtineet sitä, että onko asukas ottanut huomiooon maanjäristyksen tai tulipalon mahdollisuuden. Talosta voi olla vaikea poistua hädän hetkellä, mikäli se on liian hyvin suojattu.