Norwegian avaa kolme reittiä Pariisista Yhdysvaltoihin

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Norwegian jatkaa kansainvälistä kasvuaan ja lanseeraa uusia kaukoreittejä samassa tahdissa, kun upouusia 787 Dreamlinereita otetaan käyttöön. Yhtiön kautta aikojen ensimmäiset suorat lennot Pariisista Yhdysvaltoihin alkavat suorilla lennoilla Charles De Gaullen kentältä New Yorkiin, Los Angelesiin ja Fort Lauderdaleen.

Ensimmäinen uusista lennoista lähtee 29. heinäkuuta. Norwegian tulee liikennöimään neljällä lähdöllä viikossa Pariisista New Yorkiin, kahdella viikoittaisella lähdöllä Los Angelesiin ja yhdellä viikoittaisella lähdöllä Fort Lauderdaleen. Kaikki Pariisin ja Yhdysvaltojen väliset lennot lennetään Boeing 787 Dreamlinereilla.

Samalla Norwegian alkaa ensimmäisen kerran liikennöidä Charles De Gaullen lentokentältä. Yhtiö liikennöi tällä hetkellä Pariisin ulkopuolella olevalta Orlyn kentältä useisiin kaupunkeihin Pohjoismaissa. Norwegian käynnisti kaukolentotoiminnan vajaa kolme vuotta sitten, ja tänä päivänä yhtiö tarjoaa 38 suoraa lentoa Yhdysvalloista Eurooppaan.