Tyttöystävä twiittaa poikaystävän unissapuhumiset – nousi heti hitiksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin pariskunnasta, jossa toinen puolisoista ikuisti tekstiviesteillä toisen unissaan puhumat asiat. Nyt yksi tyttöystävä on perustanut poikaystävänsä unensekaisille keskusteluille kokonaan oman Twitter-kanavan.

Aina kun tyttöystävä herää siihen, että mies puhuu unissaan, hän kirjoittaa miehen sopertamat asiat nopeasti muistiin ja julkaisee ne Sleep_Sayings -nimisen Twitter-tilin kautta. Kuten arvata saattaa, miehen unissaan kertomat asiat ovat melko erikoisia ja todella hulvatonta luettavaa.

Tyttöystävä on julkaissut jo kymmeniä hänen poikaystävänsä unissaan puhumia asioita. Unissaan mies tuntuu suorittaneen jo ainakin jonkinlaisen jalan amputoimisoperaation, ollut mustasukkainen omenalle, harmitellut juuston riittämättömyyttä ja nimitellyt tyttöystäväänsä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat