Auto kanaaliin Amsterdamissa – sankarit pelastivat äidin ja taaperon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä on julkaistu video, jolla nähdään Amsterdamissa kanaaliin ajanut auto. Auton sisällä on ajovirheen tehnyt äiti ja hänen pieni tyttärensä. Sivulliset saavat nyt nauttia supersankarimaineesta, sillä he hyppäsivät todella nopeasti auttamaan kaksikkoa.

Daily Mail uutisoi, että Schinkelin kanaaliin riensi lähes heti onnettomuuden jälkeen neljä ihmistä auttamaan pulaan joutuneita. Yksi heistä oli toimistossaan episodin todistanut mies, joka nappasi mukaan palokirveen ja juoksi oikopäätä pelastustehtäviin. Hän ui auton luokse ja rikkoi sen ikkunat.

Tyttö ja äiti saatiin pelastettua kuivalle maalle ja heidät toimitettiin sairaalahoitoon. Molemmat selvisivät onnettomuudesta ilman pysyviä vammoja. Kaksikon pelastaneet miehet osoittivat ihailtavaa tomeruutta, sillä valitettavasti ihmisten joukkoon mahtuu niitäkin, jotka keskittyvät hädän hetkellä puhelimella kuvaamiseen ennemmin kuin auttamiseen.