Kiimainen elefantti hyökkäsi autojen kimppuun – ei ole kaunis näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinan Yunnanin maakunnassa nähtiin perjantaina yllättävä välikohtaus, kun vapaana liikkunut norsu hyökkäsi ajoneuvojen kimppuun autotiellä. CRI English -uutissivuston mukaan yhteensä 15 autolle tuhoa aiheuttanut elefantti oli päätynyt paikalle läheisestä Ye Xiang Gun luonnonpuistosta.

Silminnäkijöiden mukaan norsu tuhosi tiellä olleita autoja lähes 20 minuutin ajan. Viranomaiset katkaisivat tien siihen asti, kunnes eläin katosi jälleen luontoon. Luonnonpuiston henkilökunta kertoo norsun aggressiivisen käytöksen selittyvän kiima-ajalla.

Välikohtaus ei vaatinut lainkaan henkilövahinkoja. Associated Press -uutistoimiton mukaan turistit olivat lähinnä innoissaan nähdessään norsun lähituntumasta. Tilanteesta otetut kuvat ja videot levisivätkin nopeasti sosiaalisessa mediassa.