Kissan silmäongelmaan ultracool ratkaisu – sai upeat aurinkolasit

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksivuotiaasta Bagel-kissasta on tullut julkkis omassa naapurustossaan. Rauhallinen ja ystävällinen hurmuri on tehnyt vaikutuksen naapureihin persoonallisella olemuksellaan. Bagel eroaa muista alueen kissoista, sillä se käyttää aurinkolaseja ollessaan ulkona.

Mirror-lehden mukaan omistaja Karen McGill on räätälöinyt kissalle aurinkolasit sen mittojen mukaan. Syynä aurinkolasien pitämiselle on se, että Bagelilla ei ole silmäluomia. Viirusilmälle on tehty useita silmäleikkauksia, mutta ilman luomien suojaa silmät ovat alttiina roskille, epäpuhtauksille ja vaurioitumiselle.

Sen lisäksi, että Bagelilla on silmäongelmia ovat eläinlääkärit havainneet, että sen kehon lämmönsäätelyssä on myös ongelmia. Karen on hankkinut Bagelille vaatteita, jotka pitävät sen lämpimänä.

Vaikka adoptiokissa vaatii omistajaltaan enemmän huolenpitoa kuin kissat yleensä, ei Karen vaihtaisi Bagelia tavalliseen kissaan mistään hinnasta. Hänen mielestään aurinkolaseja pitävä kissa on tyylikäs näky. Ongelmista huolimatta Bagel nauttii elämästään ja se haluaa omistajansa kanssa ulkoilemaan aina kuin mahdollista.