Lentoyhtiö siirsi kolmosia imettävän äidin ykkösluokkaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienten kolmosten äiti on ollut yllättynyt saamastaan kohtelusta Delta Airlinesin lennolla Atlantasta Dallasiin. Ilman lapsiaan matkustava Jenna Evans oli nimittäin varautunut siihen, että rintapumpun käyttö lennolla voisi aiheuttaa paheksuntaa muissa matkustajissa.

Evans oli kuullut toisilta äideiltä kauhutarinoita lennolla imettämisestä, joten myös hän oli varautunut negatiiviseen vastaanottoon. Jennan yllätykseksi lentoyhtiön henkilökunta ymmärsi äidin tilanteen ja sen, ettei hän voinut olla pumppaamatta maitoa lennon aikana.

Negatiivisen suhtautumisen sijaan äitiä kohdeltiin kuin VIP-asiakasta ja hänet siirrettiin sekä meno- että paluulennoilla turistuluokasta ykkösluokkaan, jossa hän saisi enemmän yksityisyyttä maidon pumppaamiseen. Perheenäiti on jakanut tarinansa sosiaalisessa mediassa ja hän on ylistänyt lentoyhtiön toimintaa. Jenna toivoo, että myös muut lentoyhtiöt ottaisivat Delta Airlinesin toimintatavasta mallia.