MTV-teiniäiti saa jo kolmannen lapsensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan realitysarjasta julkisuuteen singahtanut teiniäiti Maci Bookout odottaa kolmatta lastaan. 24-vuotiaalla neitokaisella on entuudestaan seitsemänvuotias poika ja alle vuoden ikäinen tytär.

Vuonna 2013 Taylor McKinneyn kanssa kihlautunut Maci Bookout ottaa kolmannen raskauden rennosti. Hän synnytti pariskunnan ensimmäisen yhteisen lapsen viime vuonna toukokuun 29. päivä, ja uuden tulokkaan on määrä saapua maailmaan liki samaan aikaan tänä vuonna.

Maci paljasti virallisesti raskauden julkaisemassaan Instagram-kuvassa, vaikka hänen on tiedetty jo pitkään odottavan lasta. Perheen kolmas pienokainen on ennakkotietojen mukaan poika. Macilla on myös seitsemänvuotias Bentley-poika, jonka tulemista maailmaan seurattiin aikoinaan teiniäideistä kertovassa tosi-tv -ohjelmassa. Taylorin ja Macin tytär on nimeltään Jayde.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat