Uusi teini-ilmiö leviää – shovering sopii täydellisesti Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median aikakaudella ilmiöt syntyvät, leviävät ja kuolevat moninkertaisesti aikaisempaa nopeammin. Viime vuoden maailmanlaajuisesti suosituin uusi trendi oli planking, joka on sittemmin saanut jatkoa momista muista ilmiöistä. Tuorein niistä on shovering, joka on noussut hitiksi.

Kanadasta lähtöisin oleva shovering tarkoittaa lumenluontia hooverboardilla seisten. Kanadan ja Suomen lumiolosuhteet ovat pitkälti samanlaiset, joten meilläkin ilmiö voisi saada jonkinlaista jalansijaa. Hooverboardeja on jo nyt käytössä vähintään satoja ellei jo tuhansia ympäri Suomea.

Oheisella videolla Ontarion Burlingtonissa asuva 14-vuotias poika Julius de Paz esittelee miten shovering käytännössä toimii. Ehkä tässä voisi olla vanhemmille hyvä syy ostaa hoverboard jälkikasvun käyttöön.