Vohvelirauta tekee syötäviä lusikoita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vohvelirauta on monille tuttu kodinkone, jonka avulla pystyy valmistamaan herkulliset jälkiruoat ja suolaiset vohvelit hetkessä. Vohveliraudasta on nähty aiemmin Waffle Bowl Maker -niminen versio, jonka avulla pystyy valmistamaan vohvelikulhoja. Nyt rauta muuntaa taikinan myös lusikaksi.

Edible Spoon Maker -on uusi vohveliraudasta tehty muunnos, jonka avulla taikinasta pystyy tekemään syötäviä lusikoita. Raudan käyttäminen on helppoa sillä siinä on lusikan muotti valmiina. Kotikokin tarvitsee vain asettaa taikina lusikan muotoisen kolon kohdalle, jolloin rauta muuntaa sen kiinni painettaessa syötäväksi vohvelilusikaksi.

Vohvelilusikat olisivat varmasti kekselis ja hauska tarjottava juhliin sillä niiden avulla kattaukseen saisi heti uudenlaista näyttävyyttä. Vohvelilusikoihin voi tehdä esimerkiksi suolaisia alkupaloja tai houkuttelevia pieniä jälkiruokia.