110-vuotias mummo ei vakuuttunut innokkaasta haastattelijasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yli sata vuotta täyttäneiden vanhusten jokainen syntymäpäivä on yleensä todellinen juhlan aihe. Paikalliset lehdet olivat ylistäneet ja kertoneet 110 vuotta täyttävän isoisoäidin tarinan, minkä vuoksi televisioreportterikin meni haastattelemaan vanhusta.

Tällä kerralla erityistä huomiota osakseen saanut vanhus ei ollut kuitenkaan asiasta innoissaan. YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, kun innokas Good Day Spokane -ohjelman juontaja on mennyt haastattelemaan 110 vuotta täyttävää Flossie Dickey -nimistä naista ja viemään hänelle syntymäpäiväkukkia.

Dickey ei näyttänyt olevan mielissään juontajan kysymyksistä tai edes tulevista syntymäpäiväjuhlistaan, joita haastattelemaan tullut nainenkin vanhukselle hehkutti.

Dickey vastailee hauskan lyhyesti ja väsyneesti naisen kysymyksiin. Vanhus kertoo, että hänen lempipuuhiinsa vanhainkodissa kuuluu pelkkä torkkuminen ja hän olisi aina päiväunilla kun vain voisi. Kun nainen kysyy Dickeyltä, että onko hän innoissaan tulevista syntymäpäiväjuhlistaan, vanhus vastaa tylysti: ”En sitten tippaakaan”.