Iron Maidenin näyttävä Boeing 747-400 laskeutui Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu rockyhtye Iron Maiden on aloittanut puoli vuotta kestävän maailmankiertueensa. Yhtye liikkuu osan kiertueestaan omalla Boeing 747-400 -jumbojetillä, jonne mahtuu kiertuehenkilökunnan lisäksi myös runsaasti esiintymistekniikkaa. Nyt Ed Force One -lentokone on laskeutunut Floridaan.

Lento 666 lennettiin eilen Iso-Britanniasta Yhdysvaltojen Fort Lauderdaleen, jossa innokkaat lentokoneharrastajat kuvasivat odotetun vieraan. Yksi Iron Maidenin vuokraaman jumbojetin lentäjistä on yhtyeen laulaja Bruce Dickinson, joka on lentänyt jo vuosien ajan turistilentoja Astraeus-lentoyhtiön koneilla.

Aiemmin Dickinsonilla oli kelpuutus lentää Boeing 757 -lentokoneita, mutta nyt alkanutta kiertuetta varten hän lensi myös Boeing 747 -koneiden kelpuutuksen voidakseen itsekin ohjastaa Ed Force Onea ympäri maailmaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash