Manaaja paljasti: ”Demonit riivaavat eniten kauniita naisia”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ghanalainen manaaja Mallam Luthfi Jamal-Baba on paljastanut, että demonien uhrit ovat yleensä kauniita naisia. Asiantuntijan mukaan demonit saattavat ottaa vallan myös miehistä, mutta yleensä ne suosivat naisia, jotka ovat viehättäviä.

Jamal-Baban mukaan vähäpukeiset naiset vetävät demoneita eniten puoleensa. Hän muistuttaa, että demonien riivaamiselta voi välttyä rukoilemalla, pukeutumalla peittävästi ja peseytymällä säännöllisesti.

The Mirror -lehden mukaan Mallam Luthfi Jamal-Baba on yhdessä kollegansa Mallam Mohammadin kanssa suorittanut useita manauksia. Heidän mukaansa kauniit naiset ovat huomattavasti alttiimpia demonien riivaamiselle kuin muut ihmiset.

Heidän kokemukensa perusteella pahimpia demoneita ovat jinnit, jotka ovat yleensä erittäin väkivaltaisia ja aggressiivisia manattavia. Paholaishenkinä tunnetuista jinneistä on olemassa useita kertomuksia. Yksi tunnetuimmista on Tuhannen ja yhden yön tarinat.