Näin väärin hittikappaleet voidaan kuulla – kuulostaako tutulta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset rakastavat lempikappaleidensa tahdissa laulamista ja laulavatkin yleensä kappaleiden mukana huolimatta siitä, että muistavatko he kappaleiden sanoja vai eivät. Moni saattaa kuulla kappaleen ensimmäisellä kerralla väärin, minkä jälkeen he jatkavat laulamista itse keksimillään sanoilla siitä päivästä eteenpäin.

Kappaleiden väärin kuuleminen saa lyriikat yleensä menettämään ja muuttamaan merkityksensä, minkä ansiosta kappaleet saattavat saada myös melko koomisia piirteitä. Buzzfeed julkaisi YouTube-videollaan vuoden 2015 suosituimmat kappaleet, jotka moni kuuli ja lauloi väärin.

Videolla kuullaan hauskat versiot suosituista kappaleista, jotka moni kuuli väärin. Selena Gomezin laulaessa: ”I’m 14 carat”, ihmiset kuulivat: ”I’m farting carrots”. Justin Bieber pyysi Sorry-kappaleessaan uutta mahdollisuutta, mutta moni kuulija luulikin miehen haluavan vain uutta shottia ja Guinness-olutta.