Seksinukelle yllättävää käyttöä – toimii upeasti linnunpelättinä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suurkaupungin laidalla sijaitsevalle pellolle on ilmestynyt karmaisevan näköinen linnunpelätin Chengdussa, Kiinassa. Maanviljelijä oli tehnyt vanhasta seksinuksesta linnunpelättimen, sillä hän oli kyllästynyt siihen, että pellolla parveili jatkuvasti lintuja ja muita eläimiä

Mirror-lehden mukaan ihmisen näköinen nukke on onnistunut karkottamaan epätoivotut tunkeilijat pellolta. Maanviljelijä oli saanut seksinuken eräältä rakennusmieheltä, joka työskenteli pellon vieressä olevalla rakennustyömaalla.

Rakennusmies oli lahjoittanut nuken lisäksi maanviljelijälle työkypäränsä, joka koristaa nyt linnunpelättimen päätä. Kauhistuttavan ulkonäkönä ansiosta nukke on tehokas variksenpelätin. Kaikki linnut ovat kaikonneet pellolta nuken ilmestymisen jälkeen.