The Weekndin juhlat lähtivät käsistä – poliisit paikalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hittimuusikko The Weeknd on juhlinut syntymäpäiviään ja Grammy-voittojaan järjestämällä juhlat ökylukaalissaan Beverly Hillsissä. Juhliminen riistäytyi kuitenkin lopulta käsistä, sillä naapurusto täyttyi kovaäänisestä musiikista ja melusta.

TMZ-viihdesivuston mukaan monet The Weekndin naapureista tekivät tähden juhlista ilmoituksen poliisille. Kun LAPD saapui juhlapaikalle puoli kahden aikaan yöllä, oli paikalla vielä yli 1000 vierasta. Miehen syntymäpäivät olivat muuttuneet pienimuotoisiksi kaupunkifestivaaleiksi, josta naapurit eivät luonnollisesti olleet mielissään.

Viranomaiset käskivät miestä lopettamaan musiikin soittamisen ulkona ja vieraita pyydettiin poistumaan. The Weeknd ei antanut keskeytyksen lannistaa ja myöhemmin hän julkaisi twiitin, jossa hän kiitti kaikkia juhlijoita ikimuistoisista bileistä.