Vesiputki hajosi pakkasella – satumainen näky kuin Frozen-elokuvasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pennsylvanian Scrantonissa naapuruston pihat täyttyivät erikoisilla jääpatsailla vesiputken auheuttaman vahingon myötä. Vesiputken vuotamisesta johtuen puut ja rakennukset olivat kastuneet, mikä oli pakkaskelillä muuttanut pihat näyttämään siltä kuin niihin oltaisiin tehty jääpatsaita.

Eräänä aamuna näky Scrantonissa Green Ridge Section -alueella oli suoraan kuin Frozen-animaatioelokuvasta, kun vesiputken vuotaminen oli muuttanut naapuruston pihat näyttäviksi jääteoksiksi. Rakennuksista, liikennemerkeistä ja kasveista valui valkoisia jääpuikkoja, jotka saivat ympäristön näyttämään lähes satumaiselta.

Näyttävä jääkerros saattaa olla kaunis, mutta liukkaassa jään peittämässä maassa piilee kuitenkin vaaroja. Asukkaat ovat arvatenkin huolissaan siitä, millaisia tapaturmia peilijäässä oleva maa ja jääpuikot voivat yhdessä aiheuttaa. Huffington Post -lehden mukaan ihmiset ovat joutuneet evakkoon kodeistaan, kun vuotanut vesiputki oli saanut talojen kellarit tulvimaan ja lämmitysjärjestelmät toimintakyvyttömiksi.

Thick ice adorns bushes and trees of a resident's home on the 400 block of East Market Street in the Green Ridge Section…

Posted by The Scranton Times-Tribune on Thursday, February 11, 2016