Conversen uutuustennarit loistavat pimeässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kenkävalmistaja Converse tunnetaan erityisesti All Star -tennareistaan, joita on valmistettu jo vuodesta 1917 lähtien. Nyt myös Chuck Taylor -nimellä tunnetuista kengistä on tulossa uusi, Suomen olosuhteisiin hyvin sopiva versio.

Uudet Chuck 2 -kengät on valmistettu valoa heijastavasta materiaalista. Camo-kuvioidut kengät näkyvät paremmin pimeällä hieman heijastimien tapaan, joten ne tulevat varmasti monien tarpeeseen esimerkiksi pimenevinä syysiltoina. Valoa heijastavat Converset tulevat myyntiin 3. maaliskuuta.

Converse toi jo viime syksynä markkinoille ensimmäisen Chuck 2 -mallistonsa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun klassisista All Star -kengistä lanseerattiin uudenlainen versio. Chuck 2 -malliston kerrotaan olevan edeltäjäänsä mukavan tuntuinen käyttäjän jaloille.