Miss Suomi onnitteli Pikkuleijonia herutuskuvalla – hulvaton seuraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Pikkuleijonien historiallisen upea MM-voitto Ruotsista on saanut suomalaiset ihastelemaan tehotiimin ylivoimaa. Samalla sosiaalinen media on pullollaan onnitteluja menestysjoukkueelle. Eräs heistä oli entinen Miss Suomi.

Good night ? ja hyvä pikkuleijonat! ???So proud of you guys! #hockey #Finland #leijonat #u18fi #pikkuleijonat

Kuva, jonka @pialamberg julkaisi

Ex-missi Pia Lamberg julkaisi Instagramissa Pikkuleijonille onnittelukuvan, jossa hän poseerasi viettelevästi alusvaatteisillaan sohvalla. Upea poseeraus sai pian seuraa, kun stand up -koomikko Ali Jahangiri julkaisi kuvasta Facebookissa oman versionsa. Kuvat eivät kuitenkaan jääneet vielä siihen, sillä Jahangirin poseeraus on saanut seuraa ainakin Aleksi Valavuoresta ja Arttu Wiskarista.

Good morning ? ja hyvä pikkuleijonat! ???So proud of you guys! #hockey #Finland #leijonat #u18fi #pikkuleijonat

Kuva, jonka Aleksi Valavuori (@valavuori) julkaisi